Golfspil på Ærø – Priserne afsløret

På Ærø Golfklub er greenfee-taksterne for voksne sat til 300 kr. for en hel dag. Dette giver adgang til klubbens 18-hullers bane, som strækker sig over et smukt landskab med udsigt over Lillebælt. Spillere kan nyde den friske havluft og den afslappende atmosfære, mens de udforsker banens udfordringer. Greenfee-prisen er gennemsnitlig for regionen, og giver gæster mulighed for at opleve den idylliske golfoplevelse, som Ærø Golfklub tilbyder.

Rabatter for børn og unge

Ærø Golf Klub tilbyder rabatter for børn og unge. Juniorer under 18 år kan spille til halv pris, mens studerende under 25 år får 25% rabat. Derudover har klubben særlige tilbud til familier, hvor op til to børn under 18 år kan spille gratis sammen med en betalende voksen. For at se de fulde priser og tilbud, kan du besøge Ærø Golf Klubs hjemmeside.

Medlemskab – fordele og priser

Medlemskab på Ærø Golfklub giver en række fordele. Medlemmer nyder godt af favorable greenfee-priser, adgang til klubbens faciliteter og mulighed for at deltage i sociale arrangementer. Årskontingentet for voksne medlemmer ligger på 4.500 kr., mens juniorer og studerende kan blive medlem for 2.000 kr. Ønsker du at vide mere om golfmuligheder på Fyn, kan du besøge Bliv klogere på golfbaner i Fyn.

Sæsonkort – en attraktiv mulighed

Sæsonkort er en særdeles attraktiv mulighed for golfspillere, der ønsker at dyrke deres sport på Ærø gennem hele sæsonen. Med et sæsonkort får du adgang til banerne året rundt til en fast pris, som ofte er betydeligt lavere end at betale for enkeltindtræden hver gang. Derudover giver sæsonkortet dig mulighed for at spille så meget golf, som du har lyst til, uden at skulle bekymre dig om ekstra omkostninger. Dette gør sæsonkortet til et særdeles fordelagtigt valg for de golfentusiaster, der planlægger at bruge en stor del af deres fritid på at spille golf på Ærø.

Tilbud for seniorer og pensionister

Ærø Golfklub tilbyder særlige tilbud til seniorer og pensionister. Medlemskab til seniorer over 65 år koster kun 3.500 kr. om året, hvilket er en rabat på 30% i forhold til normalprisen. Derudover kan seniorer spille 9 huller for 150 kr. på hverdage, eller 18 huller for 250 kr. Pensionister kan endda spille 9 huller for blot 100 kr. på hverdage. Disse priser gælder for alle ugens dage, så seniorer og pensionister kan nyde golfspillet på Ærø til favorable betingelser.

Weekendpakker – en golfoplevelse ud over det sædvanlige

Ærøs golfklub tilbyder attraktive weekendpakker, der giver gæster mulighed for at nyde en golfoplevelse ud over det sædvanlige. Pakken indeholder overnatning på et charmerende hotel, adgang til golfbanen samt et lækkert måltid. Prisen for en weekendpakke starter fra 1.500 kr. per person og er dermed overkommelig for de fleste. Pakken er ideel for golfentusiaster, der ønsker at kombinere deres hobby med en afslappende miniferie på den smukke ø. Uanset erfaring er der gode muligheder for at nyde en uforglemmelig golfoplevelse på Ærø.

Priser for leje af udstyr

Leje af golfudstyr på Ærø kan variere i pris afhængigt af, hvilke elementer man ønsker at leje. Prisen for en standardgolfkølle ligger typisk mellem 50-100 kr. per dag. For en komplet sæt golfkøller, der indeholder driver, jern, putter og andre nødvendige elementer, er prisen normalt mellem 150-300 kr. per dag. Derudover kan man leje en golfvogn til en pris på omkring 50-100 kr. per dag. Samlet set kan man forvente at betale mellem 200-500 kr. for en komplet golfoplevelse på Ærø, afhængigt af ens behov og ønsker.

Specielle arrangementer og turneringer

Ærø Golfklub tilbyder en række specielle arrangementer og turneringer for medlemmer og gæster. Hver sommer afholder klubben en populær ‘Sommerturnering’, hvor spillere kan dyste om præmier og hædersbevisninger. Derudover arrangeres der jævnligt ‘Klubmesterskaber’, hvor klubbens bedste spillere konkurrerer om titlen som Ærø Golfklubs mester. Flere gange om året afholder klubben også ‘Temadage’, hvor fokus er på at udvikle og forbedre forskellige aspekter af spillet, såsom putting, bunkerslag eller langtslåning. Disse arrangementer er åbne for alle og er med til at skabe en hyggelig og social atmosfære på golfbanen.

Overnatning i nærheden af golfbanen

Hvis du ønsker at overnatte i nærheden af golfbanen på Ærø, er der flere muligheder. Der findes flere hoteller og bed & breakfasts i området, der kan tilbyde overnatning tæt på golfbanen. Priserne varierer, men ligger typisk mellem 500-800 kr. per nat for et dobbeltværelse. Mange af overnatningsstederne tilbyder også pakkeløsninger, hvor overnatning og greenfee kan købes samlet. Det giver mulighed for at få en samlet god pris på din golfweekend på Ærø.

Praktiske informationer om betaling og booking

Golfbanen på Ærø tilbyder forskellige muligheder for betaling og booking. Greenfee-priser varierer afhængigt af tidspunkt på dagen og sæson. Voksne betaler 200-350 kr. for en runde, mens juniorer og seniorer kan få reducerede priser. Det anbefales at booke tid på forhånd, da banen kan være travl i højsæsonen. Bookinger kan foretages direkte på golfklubbens hjemmeside eller via telefon. Betaling kan ske kontant eller via MobilePay på selve golfbanen.